Remy Van Dooren Clubkampioen KANEXO Deurne

Op donderdag 11 november behaalde Remy van Dooren het Club Kampioenschap 2022. Hij versloeg zijn medeclubleden met maar liefs 3 volle punten. Het clubkampioenschap wordt behaald met de 5 hoogst gewaardeerde vogels van elk lid.

Een ruime zege dus die Remy van harte verdiend, Hij deed dit met zebravinken en gould amadines. Namens het bestuur van harte gefeliciteerd met het behaalde succes. Dat Remy goede vogels heeft moge duidelijk zijn gelet op zijn succes op de show van de Nederlandse Zebravinken club waar hij zowel op de regionale alsmede nationale show diverse prijzen wist te behalen. Goud ontbrak ook daar niet!

Kring/agglomeratie Kampioenschappen

Daarnaast deed vogelvereniging Kanexo ook mee aan de kring/agglomeratie Kampioenschappen te Nuenen, Hier was vogelvereniging “De Bastaarden” gastheer vanwege haar 60 jarig bestaan.  Ook hier vielen diverse leden van Kanexo Deurne in de prijzen en ook dhr. Remy van Dooren liet zich hier gelden met 3 maal goud bij de zebravinken en 1 maal goud met een gouldamadine.

Hennie van Lieshout behaald 1 keer goud met een stel en 1 keer goud met een enkeling, isabel geel intensieve kanaries. Dhr. Johan Thomassen was eveneens succesvol met een rotsduif werd hij Hoofdgroep kampioen en tevens behaald hij goud met een lachduif.

Tot slot was ook Henk Verberne een gouden medaillewinnaar met een Japanse meeuw.

Hartelijk dank,

Hennie van Lieshout namens Kanexo Deurne.