Feestavond Kanexo 2022

Op zaterdag 22 oktober hield Vogelvereniging Kanexo haar jaarlijkse feestavond in de Reizende Man te Deurne. Hier genoten we van de gastvrijheid en een heerlijk diner. Langs deze weg wil Kanexo die fam. Van den Eijnden hartelijk danken. De opkomst was met rond de 35 personen goed. Echter voor volgend jaar hopen we nog meer leden te begroeten want ze weten niet wat ze missen. De muziek was fijn en de buurt goed. Het bier en de wijn maakten de tongen los en het was dan ook een heerlijke avond in een setting waar niet alleen over vogels gepraat werd.

Jubilarissen gehuldigd

Ook werden op deze avond 3 jubilarissen gehuld te weten dhr. Henk Likken met een 12,5 jarig jubileum en dhr. Wim Schrama met een zilveren jubileum. Zij ontvingen naast een mooie bos bloemen een leuke geschenkbon, die altijd van pas komt. Naast deze jubilarissen was ook dhr. Broer Maas een zilveren jubilaris . Hij kon helaas niet aanwezig zijn maar zal op een ander tijdstip de huldiging ontvangen.

Tot slot werd ook dhr. Frans Daniels bedankt voor zijn inzet als bestuurslid van Kanexo. Frans zit al 25 jaar in het bestuur en is een steun en toeverlaat voor elk lid. De service voor het wegbrengen en ophalen  van de TT vogels is ongekend. Frans nogmaals dank.