Op 13 november heeft Kanexo Deurne een3 tal jubilarissen gehuldigd tijdens een heerlijk etentje bij Zaal van der Putten geheel conform de Corona vereisten.

Als eerste werd dhr. Willy Seijkens gehuldigd met maar liefs een 40 jarig jubileum als lid van de Nederlandse Bond van Vogelhouders.  Door de voorzitter werd hem de bijbehorende speld, een kadobon met een mooi boeket overhandigd.

Daarna was het de beurt aan dhr. Theo Engelen die het zilveren jubileum vierde. Ook aan hem werden de versierselen behorende bij deze mijlpaal opgespeld en overhandigd. Tot slot werd drh. Leo van Gog gefeliciteerd met zijn 12,5 jarig jubileum en ook hij ontving de egards behorende bij dit koperen jubileum.

Naast de jubilarissen was er ook een afscheid in de persoon van dhr. Jan Coolen. Jan zat sinds 1 januari 2012 in het bestuur van onze vereniging. Hij deed dit altijd in de rol van 2e voorzitter en heeft zo menig vergadering voor gezeten. Jan stond en staat altijd klaar voor Kanexo.  Geen opgave is hem teveel en Jan doet alles om zaken in goede banen te leiden. Indien er voor de leden vogels verkocht worden neemt Jan ze mee naar de beurs in Zwolle, Venlo maar ook in Duitsland. Gelukkig kan het ook wat dichterbij en is Jan op de vogelmarkt in Asten bij Zang en kleur een graag geziene gast en ” marktkoopman”.

Namens Kanexo Jan ook vanaf deze plek hartelijk bedankt voor je inzet en dat we nog maar lang plezier van je mogen hebben in welke rol  dan ook.